Vždy ve Vašem zájmu.

Přihlášení na extranet pro klienty naší společnosti.

Přihlášení klienta
nebo zavřít

RENOMIA se aktivně zapojila do akce TERIBEAR, zaměstnanci naběhali přes 2400 km!

Po roce jsme se opět stali partnery charitativního happeningu TERIBEAR a společně s našimi kolegy pomohli rozhýbat Prahu. Téměř 160 000 km naběhala a nachodila veřejnost v letenských sadech a tím přispěla Nadaci Terezy Maxové neuvěřitelných 8 milionů korun, dvakrát více než při loňském ročníku.

Peníze budou putovat především týraným dětem, ohroženým těhotným maminkám nebo celým rodinám v nouzi. RENOMIA je dlouholetým partnerem Nadace i charitativního běhu.

Na deset dní se z Letné stal nejvyhledávanější pražský běžecký okruh. Za každý uběhnutý nebo ušlý kilometr věnovali totiž partneři akce 50 Kč Nadaci Terezy Maxové. A zástupci RENOMIA u toho nemohli chybět. Téměř stovka kolegů se na Letnou vydali pomoci dobré věci a dohromady uběhli a ušli neuvěřitelných 2 395 km, což je vzdálenost z Prahy do Říma a ještě zpět. RENOMIA tak obsadila výborné sedmé místo v celkovém pořadí desítek týmů, mezi firmami skončila na třetím místě! Díky našemu úsilí jsme mohli nadaci věnovat téměř 120 000 Kč.

Akce přilákala i mnoho rodinných příslušníků našich kolegů, kteří takto sportovně strávili nejedno odpoledne, ale dokonce i celé víkendy. Rekordmanem se stal Petr Šustek z naší dceřinné společnosti BRITANIKA, který uběhl 340 km a sám tak přispěl 17 000 Kč. Na akci se několikrát zašla podívat i paní ředitelka Jiřina Nepalová a pomohla poctivými dvaceti pěti kilometry.  Návštěvníci happeningu měli možnost navštívit stánek, kde si mohli na chvíli odpočinout a drobně se občerstvit. RENOMIA navíc připravila soutěž, v rámci které se mohli zájemci vyfotit s naší surikatou, maskotem nového projektu SURI, a vyhrát tak poukaz na nákupy do obchodního centra Palladium.

Celá akce sklidila mezi zaměstnanci velký úspěch a již nyní se těšíme na příští ročník.

Jsme součástí RENOMIA Group

  • Největší pojišťovací makléř ve střední a východní Evropě
  • Mezinárodní tým zkušených odborníků
  • Nejvýhodnější ceny a podmínky

Kde působíme

Kontakt

BROKER VENTURE, spol. s r.o.
Klatovská tř. 340 / 25
301 00 Plzeň
IČ: 64360644

info@bventure.cz